Heeft u behoefte om alle processen binnen uw onderneming onder controle te hebben en deze goed te kunnen sturen?

We weten dat dat soms lastig is, bijvoorbeeld doordat processen handmatig plaatsvinden of doordat verschillende software oplossingen niet optimaal op elkaar afgestemd zijn. Wij brengen u graag in controle.

Wij geloven dat u controle krijgt en houdt wanneer we als team al uw processen ‘ontwarren’ en creatief de juiste oplossingen bedenken om processen gestructureerd en verantwoord in te richten. Met ‘juiste’ bedoelen we de best passende IT-oplossingen voor uw organisatie, de beste IT-antwoorden op uw bedrijfsvragen.

Goede communicatie en vertrouwen – intern en extern – is daarbij essentieel. Voor de beste IT-oplossing werken we samen met Microsoft, we gebruiken Microsoft Dynamics 365 als ERP oplossing. De krachtige basis die hun platform biedt, vullen wij op maat aan met specialistische oplossingen die specifiek zijn voor uw bedrijf.

Hoe krijgt en houdt u controle over alle processen in uw onderneming? 

  • Doordat we een alles-in-één-oplossing met een dashboard bieden, heeft u steeds een goed en compleet overzicht en signaleert u snel ongewenste ontwikkelingen. Dat overzicht heeft u niet bij een ‘wildgroei’ van systemen
  • Als zelfservice, dus zonder dat u daarvoor afhankelijk bent van uw IT-afdeling, maakt u rapportages, analyses en voorspellingen waar uzelf geïnteresseerd in bent, met data uit verschillende bronnen
  • Door de agile softwareontwikkeling beweegt de geboden oplossing flexibel mee met uw bedrijfsontwikkelingen. Bovendien profiteert u ook van updates die voor andere klanten ontwikkeld zijn. Als lid van onze community, beschikt u altijd over de nieuwste software en blijft u dus steeds up-to-date.