Wij verwelkomen vier nieuwe medewerkers bij Ultimate Software!

Ultimate Software groeit hard. We zijn continu op zoek naar nieuwe talenten.

We zijn trots dat we deze vier nieuwe collega’s nu kunnen voorstellen:

Celeste Bakker
Celeste is Consultant. Voordat zij bij Ultimate Software kwam, was Celeste bij McGregor Fashion Group, VanDerEng Label Solutions en Ab-Ovo Nederland BV Logistiek consultant en applicatiebeheerder logistiek. Met deze stap verschuift haar perspectief van de klant naar de leverancier. Celeste zegt logistieke bedrijfsprocessen beter te willen stroomlijnen om voor klanten tot optimale IT-oplossingen te komen. Zij koos ook voor Ultimate Software vanwege het team en de cultuur binnen het bedrijf. Celeste kijkt er erg naar uit zich te begeven in het maritieme landschap!

Welkom Celeste!

Gergely Balog
Gergely is Technical Architect. Hiervoor was hij developer en tester bij Microsoft in Hongarije. Gergely werkte aan veel technologische platformen voor heel diverse processen, van luchtverkeersleiding tot bankieren. Gergely wil met de nieuwste technologieën, makkelijk te onderhouden oplossingen van hoge kwaliteit creëren. Gergely ervaart een persoonlijke fit met de open cultuur van Ultimate Software. Hij verwacht zijn technologische vaardigheden meteen goed te kunnen gebruiken en denkt zich bij Ultimate Software te kunnen blijven ontwikkelen.

Welkom Gergely!

Robert Vermeulen
Robert is Developer. Hij is afgestudeerd in de biomedische wetenschappen en heeft zich daarna – samenwerkend met Ultimate Software – geschoold tot software ontwikkelaar. Robert wil klanten vakkundig voorzien van inventieve oplossingen. Door het enthousiasme en de inventiviteit van de mensen, raakte hij geïnteresseerd in een carrière bij Ultimate Software. Hij kijkt ernaar uit aan het succes bij te dragen en veel van collega’s te leren om zich verder te ontwikkelen.

Welkom Robert!

Rick Boysen
Rick is developer. Hij heeft 5,5 jaar in Denemarken ‘Data – gespecialiseerd op programmeren’ gestudeerd en heeft daar ook al kennisgemaakt met Ultimate Software. Hij wil met Microsoft Dynamics AX mooie oplossingen voor klanten realiseren. Rick zegt dat de mensen bij Ultimate Software weten hoe ze het willen hebben, daarnaast is hij blij met de enthousiaste mentaliteit bij Ultimate Software.

Welkom Rick!