Microsoft Dynamics 365

Bedrijfsoplossingen waarmee uw onderneming groeit.

Microsoft Dynamics 365 omvat meerdere, laagdrempelige en gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossingen, aangepast aan uw branche en bedrijfsomvang. Microsoft Dynamics 365 helpt u om uw bedrijf te laten groeien en de klanttevredenheid te verhogen.

Dynamics 365 voor Operations

Microsoft Dynamics 365 voor Operations is een ERP-oplossing voor bedrijven in uiteenlopende branches, gecombineerd met  functionaliteiten voor financieel, HR- en operationeel management. Microsoft Dynamics 365 voor Operations is een vertrouwde en universele oplossing met een intelligente gebruikersinterface en toegang tot realtime inzichten op vrijwel elk apparaat. Zo kunt u slimmere beslissingen nemen en sneller rendement behalen. Dynamics 365 voor Operations is gebaseerd op de intelligent cloud en helpt uw onderneming verder te groeien. Ultimate Software heeft, als Microsoft Gold partner, deze krachtige basis voor specifieke branches aangevuld met oplossingen en gespecialiseerde services op maat. Deze unieke benadering zorgt voor daadwerkelijke toegevoegde waarde, zeker voor wereldwijd opererende bedrijven die in meerdere branches actief zijn.

Dynamics CRM

Een positieve klantervaring wordt steeds belangrijker voor het aantrekken en vasthouden van klanten. Microsoft Dynamics CRM helpt u om contacten te onderhouden met uw klanten en tegelijkertijd productief te blijven, op het werk en onderweg. U bent voorbereid op elke afspraak of vergadering doordat u steeds een actueel inzicht heeft in notities, taken, contactpersonen, accounts, aanvragen en potentiële klanten.