FlexShip

FlexShip voor Rederijen

De hedendaagse rederij heeft verschillende software-oplossingen om haar processen te beheren. FlexShip biedt een volledig geïntegreerd alles-in-één ERP-systeem. Het automatiseren van handmatige processen en het elimineren van overlapping van informatie van het ene systeem naar het andere en het verstrekken van alle benodigde documentatie. Workflow ondersteuning geeft u de mogelijkheid om in controle te blijven van de belangrijkste processen. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Bekijk onderstaande video voor een impressie van de mogelijkheden.

 

FlexShip: Maritime ERP

FlexShip is een ERP-oplossing die gebouwd is om tegemoet te komen aan de eisen en behoeften van de hedendaagse maritieme bedrijven. FlexShip is ontwikkeld in het Microsoft Dynamics 365 platform.

FlexShip is geschikt voor alle deep en/of short sea operators, ofwel aanbieders van lijndiensten en semi- lijndiensten,  of een combinatie van beide. Het is volledig ontworpen vanuit het perspectief van de operator en is ontwikkeld om ondernemers te helpen groeien.

 

Flexship

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is de basis van FlexShip: een geïntegreerde, flexibele en schaalbare business management oplossing die de organisatie ondersteunt in het nemen van zakelijke beslissingen. Microsoft Dynamics 365 werkt als vertrouwde Microsoft-software. Het automatiseert en stroomlijnt bedrijfsprocessen en maakt verbinding met uw wereldwijde klanten, zakelijke partners en dochterondernemingen op een manier die uw business de volgende stap laat maken. 

Bekijk wat wij doen voor de maritieme sector.