FlexPort

FlexPort voor Havens, Terminals & Logistics

Het hedendaagse havenbedrijf heeft verschillende software-oplossingen om haar processen te beheren. Flexport biedt een volledig geïntegreerd alles-in-één ERP-systeem. Het automatiseren van handmatige processen en het elimineren van overlapping van informatie van het ene systeem naar het andere en het verstrekken van alle benodigde documentatie. Workflow ondersteuning geeft u de mogelijkheid om controle te houden over de belangrijkste processen.

160909_flexport

FlexPort is gebouwd om tegemoet te komen aan de eisen en behoeften van de hedendaagse internationale havens. Het is een geïntegreerde oplossing die geschikt is voor de havenautoriteiten, Landlord Ports, Port gemachtigden, Stuwadoors & Terminals of combinaties daarvan. FlexPort is ontwikkeld in het Microsoft Dynamics 365 platform.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is de basis van FlexPort: een geïntegreerde, flexibele en schaalbare business management oplossing die de organisatie ondersteunt om zakelijke beslissingen te nemen met meer vertrouwen. Microsoft Dynamics 365 werkt als vertrouwde Microsoft-software. Het automatiseert en stroomlijnt bedrijfsprocessen en maakt verbinding met uw wereldwijde klanten, zakelijke partners en dochterondernemingen en brengt u in controle.

Bekijk wat wij doen voor de maritieme sector