Wat je moet weten over het verhuizen naar de cloud

De meeste bedrijven weten inmiddels dat de cloud zorgt voor zakelijke wendbaarheid en dat het een flinke kostenbesparing oplevert. Maar de tegenstrijdige informatie op internet, zorgt ervoor dat mensen niet zeker zijn van de stap naar de cloud.

Bedrijven die Microsoft Office 365 overwegen als de eerste stap in het verplaatsen van applicaties naar gehoste oplossingen worden geconfronteerd met vergelijkbare inconsistenties, waardoor het moeilijk is om feiten van fictie te scheiden. Sommige bedrijven zijn bijvoorbeeld ten onrechte van mening dat Office 365 eenvoudigweg een versie van Office is die door een browser wordt gebruikt.

Dat is slechts een van de misvattingen over Office 365 die we willen wegnemen. Daarom heeft Microsoft een gids met feiten en fabels over de cloud gemaakt om u te helpen.

Wanneer u Office 365 overweegt om uw organisatie naar de cloud te brengen, moet u de feiten kennen. Uw bedrijf hangt ervan af. Klaar om te leren over de negen Office 365 cloudmythen? Microsoft heeft een handleiding met 9 stappen ontwikkeld om u te overtuigen van de cloud.